8 Haziran 2010 Salı

Yolun Acik Olsun Hocam...

2009'un nisan ayinda "Jan De Brandt..." baslikli postta kendisiyle ilgili su satirlari yazmisim;

"Bayan voleybolcular sampiyon olur veya olmaz orasi tamamen ayri bir konu ama Fenerbahce Bayan Voleybol takiminin basina Jan De Brandt'i getirmek yonetimin bu seneki kesinlikle en dogru hamlesi...Adeta tek basina takima sinif atlatti ve benim nazarimda bu sene butun branslardaki hocalar icerisinde en basarilisi..."
Aradan gecen 13,5 aylik surecte Jan ile 2 Lig Sampiyonlugu, 1 Turkiye Kupasi, 1 Super Kupa kazanmisiz, bunlarin yani sira Avrupa'da CEV Cup'ta elde edilen bir 3.luk ve hepsinden onemlisi de Indesit Sampiyonlar Ligi 2.ligi apoletini takmisiz omzumuza. 2009-2010 sezonunda oynadigimiz 50 macta 48 galibiyet, 2 maglubiyet gibi bir karnemiz var ve kaybedilen 2 mac da 3-2 skorlarla kaybedilmis.

Arkasinda boyle bir tablo birakiyor Jan De Brandt veda ederken. M.Ali Aydinlar, Furst'un imza toreninde bir taraftan "Hocamiz Jan De Brandt" derken diger taraftan da "Taslari yerinden oynatacak bir surprizimiz daha olacak" diyordu, cidden de taslar yerinden oynadi. Zaten Jan'in sozlesmesinin ligler bitmis olmasina ragmen halen uzatilmamasi kafalari karistiriyordu, pazar gunu itibariyle de kafalar daha fazla karismasin denmis olmali ki dunyanin en iyi antrenorlerinden biri olan Jose Roberto Lages Guimaraes (Ze Roberto) takimin basina getirildi.

Bilinen adiyla Ze Roberto'nun Fenerbahce'yi calistiracak olmasi buyuk bir olaydir ama gonul isterdi ki taraftarin gonlunde cok onemli bir yere sahip olan Jan De Brandt ile de yollarimiz en iyi sekilde ayrilsin, en azindan FBTV veya resmi site araciligiyla kendisine hizmetleri icin tesekkur edilsin. Neyse en azindan biz taraftar olarak gorevimizi yerine getirelim ve Jan De Brandt'a Fenerbahce'ye kattigi hersey icin buradan tesekkurlerimizi sunalim. Baska bir zaman tekrar gorusmek uzere hocam, yolun acik olsun...

2 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Ze roberto çok büyük bir hoca ama Jan taraftarla kaynaşmış bizden biri gibi olmuştu...Çok özlicez onur gerçekten

Diego dedi ki...

o da giderken oyle demis zaten. "tekrar gorusmeyi umit ediyorum birgun"
bazi bloglarda okumustum. guzel seyler soylemis ayrilirken.
yolu acik olsun.

umarim ze roberto ile de taraftar ve oyuncular cabucak butunlesir.