10 Mayıs 2009 Pazar

Deivid'ten dalya...

Geldigi ilk sezonda beklentileri bir turlu karsilayamamasina ragmen Izmir'deki Trabzonspor macinda attigi golle sampiyonlugu kazandiran, gectigimiz sezon ise kariyerinin en parlak donemlerinden birini geciren ve ozellikle Avrupa maclarinda attigi birbirinden guzel gollerle bizi sevince bogan Deivid, bu senenin basinda gecirdigi talihsiz olaylar sonrasinda istenilen performansi bir turlu yakalayamamasina ve uzun sure formasindan ayri kalmasina ragmen dun oynadigimiz Denizlispor maciyla birlikte Fenerbahce formasiyla 100.macina cikti.

Sozlesme yenilenip yenilenmedigine dair resmi siteden bir aciklama yok henuz ama eger TFF'nin sitesinde yazildigi gibi sozlesmesi uzatildiysa Deivid'i onumuzdeki senelerde saha icerisinde arkadaslariyla girdigi polemiklerle gundeme gelen bir Deivid olarak degil, attigi ve attirdigi gollerle gundeme gelen bir Deivid olarak gormek istiyoruz.

1 yorum:

Alkolik dedi ki...

ben kendisinin gelecek senelerde fenerbahce forması altında hicbir sekilde gundeme gelmesini istemiyorum. Daha detaya inmek gerekir ise mac secen futbolcu istemiyorum...futbolcunun herseyden once futbola saygısı olması lazım..