6 Eylül 2010 Pazartesi

Haşa, huzura demokrasi geldi?!

Çok severim kendisini, televizyonda onu gördüğüm her an yüzümde güller açar. Bir Rasim Ozan Kütahyalı’yı bu kadar sevmişimdir bir de Hakan Şükür’ü. Kendileri referandumla ilgili şöyle buyurmuş, ben de açıklamasını parantez içinde yapıyorum:

‘'DGM'de ifade vermem ve sorgulanmam yeni Anayasa'ya "evet" dememde temel teşkil etti. Yaşadıklarım ve inancım, araştırmalarım (hocaefendiye sordum, mezardan kalkıp gel ve evet’e bas mührünü dedi) mantığım (burada biat kültüründen bahsediyor), benim referandumda "evet" oyunu alma kararımda etkili oldu. Ayrıca Anayasa oylamasının partiler üstü (ama Recep Bey’in Diyarbakır mitingine katılmakta bir sakınca yok) olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla Anayasa'yla ilgili karar verirken herhangi bir yere mensup olmaya gerek yok (ama TRT’den paraları alırken herhangi bir yere mensup olmaya gerek var). Türkiye'ye uzun zaman hizmet etmiş biriyim. Düşünüp taşınıp (burası açıklamanın en çarpıcı yeri) partiler üstü bir düşünce ile "evet" oyunu kullanacağım."

8 yorum:

HoAmca dedi ki...

yavşağın önde gideni. geleceğin federasyon başkanı-spordan sorumlu devlet bakanı . partiler üstü bi şahsiyet. direksiyonu amerika'da.

Unknown dedi ki...

bindirilmiş kıta.

or-ka dedi ki...

big brother (rte) is watching you.

Alkolik dedi ki...

@fetonunda amk...
@sevenininde amk...
@onunda amk....
@burayı izleyip beni fisleyen memurunda amk (isin yokmu lan senin; siktirip gitsene)...
@torinolu şabanında amk..

Tarjeta Amarilla dedi ki...

hay agzina saglik alkolik...

Sekhranikos dedi ki...

@sevemediğim herkesin amk??? oldu mu??

olmadı!

Adsız dedi ki...

ben de senin amk.. iyi mi?

bu yorumu yayinlamayip yancilik yapanin da amk.. iyi mi?

S.erdem dedi ki...

Adsız olarak yorum yazan ve yazdıklarının arkasında duramayan şahsiyetsizlerin AMK. Bu oldu ama.