14 Eylül 2010 Salı

33...

Feliz aniversário, capitão...

2 yorum:

HoAmca dedi ki...

"Alex'i oyundan çıkardığı ya da Brezilyalı futbolcuyla maça başlamadığı zaman bu konunun fazlasıyla tartışıldığı ifade edilerek yöneltilen soruya Kocaman, "Doğrularım yanlışlarım olabilir. Ancak performans odaklıyım. Sadece Alex mi? Hayır. Her oyuncu için geçerli olabilir. Ana düşüncem tamamen performans odaklı" diye konuştu.Alex ile ilgili ne kadar yanıt verse de bu yöndeki haberlerin çıkmasıyla ilgili problemin ortadan kalkmadığını dile getiren Kocaman, şunları kaydetti:"Bu böyle devam edecek gibi görünüyor. Performans odaklıyım. doğrularım yanlışlarım olabilir. Ancak performans odaklıyım. Sadece Alex mi? Hayır her oyuncu için geçerli olabilir. Ana düşüncem tamamen performans odaklı. Niang için de geçerli olacaktır. Hata ve benzeri şeyler başka bir şey, bu başka bir şey. İnsani anlamda ben birisine taktım, onu bitireceğim gibi şeyler benim dünyamda yok. Tercihlerle ilgili eleştiriler her türlü olacaktır. Futbolla ilgili düşüncelerim var şu anda. Alex'ten ziyade genele yayarak söylüyorum. Ben grubumuzun çok daha yüksek ve sert bir grup olmasına doğru götürüyorum takımı. Bu anlamda da zaman zaman yol alıyoruz, zaman zaman sıkıntılar da olabiliyor. Performans olarak her oyuncuyla ilgili genel bir beklentim var, Alex ile ilgili de var."


aykut yine agzından düşürmemiş alex'i, lefter ne ise alex odur bu takım için.umarım hoca da anlar bunu, kulübede oturmaz kaptan. ya gider ya takımının başında çıkar sahaya.


lefter ne ise alex o dur bu takım için.

Diego dedi ki...

gemileri yakmıssın anlasılan amca.
ben beklemedeyim.
okumamıstım yazdigin aciklamaları ama performans odaklı yaklasımını ve takıntı yapmadıgını duymak iyi geldi diyebilirim. tabi asıl onemli olan bu soylemlerin hayata gecmesi.
hemde bir an once.