30 Eylül 2010 Perşembe

Interneti de Yasaklayin Tam Olsun...


Ileri(!) demokrasinin ayak sesleri ulkemizde yalnizca sokaklarda degil sanal alemde de duyulmaya devam ediyor. Youtube, DailyMotion derken simdi de Vimeo'ya erisim engellendi.

Ne diyelim bu durum karsisinda sahi; "Yetmez ama evet" mi yoksa "Durmak yok yola devam" mi?

9 yorum:

S.erdem dedi ki...

Boyle ilkel zihinler ve yasalar ile ilerlememiz mumkun degil bence,

or-ka dedi ki...

ilkel beyinlerle de ilerlemem mmükün değil.

Alkolik dedi ki...

vahilerde (böylemi yazılıyo bilmiyom; peygambere bilmem ne dağında bilmem hangi melek tarafından söylenen şeyleri demeye çalışıyom) yasaklansın....

Diego dedi ki...

onlardan (vahiy) kalmadi ama istersen sen yine de yasakla. becerebiliyorsan. ama dikkat et de bu sefer bari konuyla alakalı olsun.

Sekhranikos dedi ki...

@alkolik
Tayyibe kızıp vahiy ne alaka canlar. bu nasıl mantıkdır yahu. Internet camiasında vizyon buysa başbakanındakide bu kadar oluyor. sen nesin ki başbakanın ne olsun!

Adamın bilinen tek özelliği milli görüşçü olması yüzünden en alakasız konunda bilmem ne dağı bilmemne meleği bazlı "vahi" elştirisi -vahiy olucak bu arada-

Böyle internet kullanıcısına böyle başbakan.

Alkolik dedi ki...

Sokturma başbakanına...sanki başbakan söylüyo birileri yasaklıyo...bu yasaklar sadece bir zihniyet ürünü... O zihniyetin ne olduğuda belli... ellerinden gelse tek iletişim aracı cuma vaazı olur...Komşum bana pandik attı diye kadının karşısına gidersin; kadıda vahiyden sünnetten pandikçi komşuna ceza verir...Benim karşı olduğum şey binlerce yıl önce yazılan - uydurulan veya gerçekten yukardan gelen her neyse, onlara göre toplumu düzenleme çabası. Yoksa her kes hayatını kendi istediği gibi düzenler. O kitap astrogotlara inecektiki, o zaman görecektim ben. Ne işi var arap yarımadasında...
Bu arada bana vizyonu bi anlatsana...

S.erdem dedi ki...

Tamamen kendi kisisel gorusumdur: Alkolik; sacmaliyorsun ve saygisizlik ediyorsun, olaylari baska yerlere tasiyorsun. Internet de Youtube'un yada Vimeo'nun yasaklanmasindan nerelere geldin ve sacmaladin. Kendi sorunlarini kendi icinde hallet ya da soyle yardim edelim.

Alkolik dedi ki...

Yardım edebileceğini bilsem inan söylerim ama sen tepki gösterip dövmeye kalkarsın. Nasıl yapcaz?

S.erdem dedi ki...

Ayagima arkadan cift dalmadikca sorun yok Canim Kardesim :) ,sen anlat illa ki bir caresi bulunur. Kiz meselesi ise gidelim alalim yengeyi gerekiyor ise,, :)