17 Ağustos 2010 Salı

Romantik Kanaryalar Fantezi Futbol Ligi İlk Hafta Sonuçları

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta geride kalırken Fenerbahçe 4-0’lık galibiyetle zirveye oturdu. Bu güzel galibiyet bizleri elbette ki mutlu etti. Bununla birlikte, halısaha maçları da dahil olmak üzere 2 aydır uzak kaldığımız futbola kavuşmanın sevinci ve heyecanı da var ayrıca içimizde. Bu heyecanı, muhabbeti en üst düzeyde yaşamak için bu sezonla birlikte Dünya Kupası’ndan sonra ilk kez geleneksel Romantik Kanaryalar Fantezi Futbol Lig’ini de açmış bulunuyoruz. Dünya Kupası’ndaki yarım yamalak katılım ve takip görünen o ki bu ligle birlikte daha üst düzeylere çıkacak.

Romantik Kanaryalar Fantezi Futbol Ligi şu anda 29 takımdan oluşuyor. Bu sayının üçte biri blog ahalisi. Geri kalanı diğer bloglardan, nicklerinden tanıdığımız arkadaşlar ve yeni tanıştığımız arkadaşlar. Ligin sohbet kısmında demiştim ama yeri gelmişken herkese tekrar hoş geldin demek istiyorum bir kez daha. Umarım güzel, keyifli bir lig geçireceğiz hep beraber.

Mümkün mertebe haftanın sonuçlarını buraya yazmaya çalışacağım. Her ne kadar FIFA’nın Fantezi Futbol Ligi’nden sonra NTV Spor’unki çok yavan ve yavaş kalsa da sanırım zamanla alışacağız. Hemen geçelim ilk haftanın toplu sonuçlarına...

Haftayı kmucek 68 puanla açık ara lider kapatırken, HoAmca Wednesday 59, SerkaneFC 56, BalgatFedayileri 55 ve Tribünsel Team 54 puanla lige iyi bir başlangıç yaparak hemen kmucek’in arkasında ip gibi sıralandılar.

6. sıradaki MULE ile 12. sırada ki Tarjeta United arasındaki takımlar 7 puanlık bir aralıkta hemen baş altına yerleşirken, 15. sıradaki FC Earth ile 22. sıradaki Raistlin Juniors arasındaki takımlar 8 puanlık bir aralıkta ligimizin orta direğini oluşturdular. Puan alamayan son dört takımı saymazsak düşme hattında yer alan 22 puanlı DepDepSpor ve VALUR, 25 puanlı Gençgolcüler daha ligin başında taraftarlarını endişeye boğdular.

Lig içindeki çekişme bir yana bir takım olarak da kendimizi test edelim diye birkaç takımı turnuvaya davet ettim gördüğünüz üzere. Bunların 5 tanesinden yanıt gelmezken kapışmayı kabul eden KARŞIYAKA ve Bursaspor ligleri oldu. Ancak, onlar da ortalaması 47 olan ligimize ilk haftada boyun eğmek zorunda kaldılar. Önce Lig arkadaşlarımı kutluyorum ve tebrik ediyorum bu güzel performans için sonra da KARŞIYAKA ve Bursaspor liglerindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum bu daveti kabul ettikleri için.

Not 1: Or-Ka seni de bekliyoruz en kısa zamanda.
Not 2: Giriş resmi genel klasmanda 85 puan alan en iyi menajerlerin kurduğu takımlar. Bazı arkadaşların feyz alması için...

11 yorum:

NYG dedi ki...

FC Earth'un cizgisizdefter blog sahibi NYG oldugunu bildirir, turnuvaniza katilmaktan onur, gurur ve mutluluk duydugumu soylemek isterim :) amma velakin geri kalan takimlar FC Earth'un burada olmasindan hic mutlu olmayacaklar sezon sonunda ve hatta diyecekler ki "nereden girdik bu ise"...

Herkese bol eglenceler, RoKa ahalisine tesekkurler...

HoAmca dedi ki...

-lig tablosuna da baksak bunlar yazıyor zaten.

-ben sahsen memnunum NYG burda olmandan, diego'nun ustunde ligi bitiren her takıma (tahminim 23 takım bunu başaracaktır) sürpriz hediyeler vermeyi planlıyorum.

Diego dedi ki...

- NYG, iyi oldu kendini tanıttıgın. tsk ederiz. basımızın ustunde yerin var ayrıca, her daim.
Hazır hediyeler de HoAmca'dan imis. yuklen yuklene bildigin kadar.

- lig tablosu zaten burdaki de.
maksat biraz da muhabbeti donsun burada, orada. muhabbeti guzel bu işin zaten. ama tmm persembe gecsin daha detayli bilgiler, tüyolar veririm. sen de ona gore kurarsın takımını :)

ama sonra hediyelerin uzerine yatma, gozun kasın oynamasın. blogun marka degerini dusurmeyesin.

Tarjeta Amarilla dedi ki...

@NYG dostum hosgeldin :)

@Diego uzerine yattigin bileti Arkhe unutmustur belki ama biz unutmadik ;)

MuL€ dedi ki...

Cümleten selamlar :) postu gördüğüm biraz tesadüf oldu zira readerda alt sıralara kaymıştı ama iyi oldu.Nickten belli olacağı üzere MULE takımının sahibi bendeniz mulenovic.blogspot editörü :)) Murat bu ligin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eder,saygı sevgileri borç bilirim.Şaka bi yana fantezifutbol sezon başında hep hevesle başladığım ama kısa süre sonra boşladığım bi meşgaleydi.İlk haftanın hemen ardından böyle bi yazıyla durum değerlendirmesi yaptığın için sana ayrıca teşekkür etmek lazım Diego :)) Bu arada yanarım yanarım ilk yazdığım isimlerden biri olan G.Gönül'ü çıkarışıma yanarım :)

Diego dedi ki...

@Amarilla
Arkhe unutsa da biz unutmadık. o kazansın ligi HoAmca'dan once onun hediyesi benden :)

@MuL€,
oyle kısa sure sonra bırakmak yok. sezon sonuna kadar cekişme devam edecek. bi aksilik olmazsa her hafta, haftanın panoraması seklinde yazılarımız degerlendirmelerimiz de olacak. motivasyonu yuksek tutmaya calişacagiz. hic olmadi seni aktif camur unitesinden geciriririz bi havalanır kendine gelirsin :)

HoAmca dedi ki...

oynanmıs macın biletini mi vereceksin arkhe'ye?

Diego dedi ki...

a.gucu kombinemi veririm rahat rahat izler bu sefer :)

sen 23 kişiye ne hediye edeceksin onu dusun onun parasını biriktirmeye basla beni düşünecegine :)

HoAmca dedi ki...

23 mu demisim, az olmus, 25 kişi gecer bence seni.

Lord Ricko Joel dedi ki...

hayırlı işler beyler. 34United da benimdir. :)

Tarjeta Amarilla dedi ki...

hosgeldiniz lordum ;)