7 Aralık 2008 Pazar

Genclik Atesi...

"I am thinking about playing in Italy, Italian football is the best in the world and the most intelligent. Every player wants to play in Serie A, because Italians are the masters of football. I really like Inter. I have always liked them from when Ronaldo played there. Moratti has always assembled great teams and Inter can win anything with the players they have.I will not hide myself and in future I would love to play for Mourinho at Inter.My dream is to be coached by Mourinho."

Anderson Luis De Abreu Oliveira - Manchester United

Sir Alex'e mesaj var genc Brezilyalidan, pasam sikilmis Ingiltere'da futbol oynamaktan ve Italya'ya gitmek istedigi acik acik soylemis. "Dur bir soluklan daha yeni geldin hemen nereye kaciyorsun" derler adama.

Ben bu rahatsizligin kaynaginin futboldan baska sebeplere dayandigini dusunuyorum. Brezilya'da dogup buyudukten sonra 2 senelik bir Porto macerasi ve birden pat diye kasvetli Manchester, takim arkadasi Cristiano Ronaldo da gectigimiz hafta Ingiltere'deki yasantisindan sikayet etmisti, sevmiyorum Manchester'i diyerek.

Anderson ise Italyan futboluna abartili bir ovguden sonra Inter'e ve Mourinho'ya goz kirpmayi yeglemis. Yaslari 20-24 arasinda olan, Guney Amerika veya Akdeniz kiyisindaki ulkelerde dogup buyuyen futbolcular icin saha icinde olmasa da saha disinda zor oluyor anlasilan uyum saglamak. Bakalim onumuzdeki gunlerde Sir Alex'in rahatsiz genclerinden daha ne inciler dokulecek...

Hiç yorum yok: